Těstoviny se smetanovou omáčkou, sojou a žampiony(hovězíma nudličkama)
Potřebné ingredience
14. dubna 2013Těstoviny se smetanovou omáčkou, sojou a žampiony Zbyly nám namarinované sojové nudličky, v lednici byly žampiony. Tak jsme se rozhodli udělat si těstoviny se smetanovou omáčkou, neboť jsem nakoupila zásobu sojové smetany. Je to opravdu dobré jídlo, přitom je to raz dva hotové. Potřebujete pro 2 osoby: •1/2 balení farfale těstovin •1/3 hrnku sojové smetany •2 střední cibule nakrájené na kolečka •6 velkých žampionů (nebo více menších) •hrnek marinovaných sojových nudliček (uvařte sóju a přes noc nechte marinovat se směsi oleje, sojové omáčky, česneku a koření)
Postup přípravy
Uvařte těstoviny. Mezitím osmahněte cibuli na oleji, přidejte sóju a nakrájené žampiony, chvíli smažte, poté nechte dusit (můžete přidat ještě koření, např. mahá, ale většinou není nutné, pokud jste dobře marinovali soju). Jakmile jsou žampiony měkké, přidejte smetanu, promíchejte a podávejte s těstovinami.MY DALI JĚŠTE NUDLIČKY HOVEZÍHO MASA,JINAK JE TO VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé